eLOGO
  ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 
 
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-Πρόγραμμα Σπουδών 2015-2016
    
 
Περιγραφή σελίδας
    
 
(4169)  Πρόγραμμα Σπουδών 2015-2016
Επίπεδο σπουδών: Προπτυχιακό
Τίτλος Διπλώματος: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δίδακτρα: ΟΧΙ Εξάμηνα: 8
Κατευθύνσεις:  ΟΧΙ
Προϋποθέσεις   Διδασκαλία    Εξετάσεις
Απλό μάθημα  Σύνθετο μάθημα  Μέρος σύνθετου μαθήματος
Α εξάμηνο
(101) Ποσοτική ΧημείαΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 9
(102) ΒιοστατιστικήΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 3
(104) Φυσικοχημεία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(106) Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(107) ΒιολογίαΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(108) Τεχνικά ΑγγλικάΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 3
Β εξάμηνο
(207) Οργανική ΧημείαΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
(208) Αρχές Μηχανικής ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(204) Διατροφή του ΑνθρώπουΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
(202) Γενική ΜικροβιολογίαΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
(205) Εμπορία, Κοστολόγηση και Marketing ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ 4
(206) Αμπελουργία και Προϊόντα ΑμπέλουΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ 4
Γ εξάμηνο
(301) Χημεία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
(302) Φυσικές Διεργασίες Μηχανικής ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(303) Μικροβιολογία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
(304) Ανάλυση ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(305) Οργανοληπτικός Έλεγχος Τροφίμων και ΠοτώνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
Δ εξάμηνο
(401) Ενόργανη Ανάλυση ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(402) Θερμικές Επεξεργασίες Τροφίμων και ΕξοπλισμόςΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(404) Βιοχημεία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5
(407) Συσκευασία Τροφίμων και ΠοτώνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(408) Βιοτεχνολογία Τροφίμων και Μικροβιακές ΖυμώσειςΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 7
Ε εξάμηνο
(504) Τοξικολογία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(501) Επεξεργασίες Συντήρησης Τροφίμων και ΕξοπλισμόςΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(502) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Γάλακτος και Γαλακτοκομικών ΠροϊόντωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(503) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Ζυμούμενων ΤροφίμωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(505) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Φρούτων και ΛαχανικώνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
ΣΤ εξάμηνο
(601) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Πρόσθετων και Γλυκαντικών ΥλώνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(602) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και ΑρτοσκευασμάτωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(603) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος ΑλιευμάτωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(604) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Λιπών και ΕλαίωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
(605) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Κρέατος και Προϊόντων ΚρέατοςΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
Ζ εξάμηνο
(701) Έρευνα και Ανάπτυξη Νέων ΠροϊόντωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 9
(702) Επεξεργασία και Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανίας ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(704) Ασφάλεια Τροφίμων και Διασφάλιση ΠοιότηταςΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 6
(705) Δεοντολογία Επαγγέλματος και Νομοθεσία ΤροφίμωνΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 3
(703) Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Οίνου και ΑποσταγμάτωνΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 6
Η εξάμηνο
(3000) Πρακτική ΆσκησηΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 0
(2000) Πτυχιακή ΕργασίαΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 0
(4000) Erasmus Work PlacementΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 30